Casalgrande Padana - floor-and-more

Casalgrande Padana

Az Olaszországban 1960-ban alapított Casalgrande Padana cég kifejezetten a porcelángres lapok gyártására specializálódott. Az elmúlt fél évszázad során azonban óriási előrelépést értek el, ami miatt ma már az iparág egyik vezető vállalataként tartják számon nemzetközi szinten is.

A cég ismereteinek és know-how-jának, valamint több mint ötven éves tapasztalatának köszönhetően ma már a világ 90 országában képviselteti magát, és naponta 300 000 négyzetméter burkolólapot állít elő több mint ezer alkalmazottjának segítségével.

Padana által kínált burkolólapok tökéletesen megfelelnek minden kritériumnak, hiszen rendelkeznek többszörös minőségellenőrzési rendszerrel, környezetbarát gyártási technológiával, a legújabb design trendek figyelembe vételével, valamint különféle felületekkel, vastagságokkal, méretekkel és kiegészítő elemekkel.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a burkolólapok nagy forgalmú terek, közintézmények, lakások külső, belső és homlokzati burkolására egyaránt alkalmasak. A cég által kialakított Padana Piscine rendszer tökéletes megoldást kínál mindenféle medence burkolására, legyen szó versenymedencéről, élményfürdőről vagy magánmedencéről.

A világ egyik vezető kerámia burkolat gyártója a Floor and more kínálatában:

Szeretne többet megtudni?

Kapcsolatfelvétel - Árajánlatkérés