Refin beton-kinézetű gres porcelán burkolat - floor-and-more

Beton-kinézetű gres porcelán burkolat

A Refin kerámia burkolatok egy sor beton kinézetű padlóburkolatot kínálnak, melyek tökéletesen illeszkednek az ipari stílusú belső terekhez. Az elmúlt években az építészet és az enteriőr dizájn világa újjáéledt az ipari stílus iránti érdeklődés miatt, amelynek célja a meglévő épületek és terek új életre keltése, valamint az elhagyatott gyárak és munkahelyek szépségének ünneplése. Ennek a különleges trendnek nagy hatása volt a bútorozási szektorra, beleértve a kerámia felületek világát is, ami számos beton kinézetű porcelán burkolat megtervezését eredményezte, az ipari stílusra jellemző anyag inspirációjával.

Termékek listája:

Feel

Affrescati

Plant

Plain

Bricklane

Mold

Block

Design Industry

Időtálló és könnyen tisztítható betonszerű gres porcelán burkolatok

A Refin kollekcióiban számos beton-kinézetű gres porcelán burkolat található, amelyek különböző árnyalatokban és mintázatokban kaphatók. Ezek a burkolatok kiváló esztétikai és technikai tulajdonságokkal rendelkeznek, ellenállnak a foltoknak, higiénikusak, könnyen tisztíthatóak, és időtállóak, amint azt csak a porcelán burkolatok tudják garantálni. A nagyméretű csempék lehetővé teszik a folyamatos felület hatásának létrehozását, és tökéletesen illeszkednek a kortárs és minimalisták hangulatú terekhez.

Egyedi tervezési igényekhez igazodó Refin beton-kinézetű kollekciók

A különböző kollekciók, mint például a Graffiti, a Design Industry vagy az Urbex Style, különböző beton megjelenésű stílusokat kínálnak, amelyek alkalmazkodnak az egyedi tervezési igényekhez és környezetekhez. A Refin termékek garantált minőséget képviselnek és megfelelnek a legmagasabb szabványoknak, többek között az ISO 13006 és az ISO 9001:2008 szabványoknak.

A Refin termékskálája magában foglalja a nagyméretű porcelán kőlapokat is, melyek modern dizájner kerámia burkolatok, mind a lakossági, mind a kereskedelmi tervekhez. Ezek a felületek magukban foglalják a technika, az úttörő technológia és az esztétikai stílus koncentrációját. A kapható méretek 120×278, 120×240, 120×120 és 75×150 cm. A maxi-méretek fokozzák a porcelán kőlapok szerkezeti jellemzőit, és lehetőséget adnak a tervezőknek és építészeknek, hogy kibontakoztassák kreativitásukat. Kifejezetten a 120×278 méret (melyet a Refin bemutatott a 2018-as Cersaie kiállításon) ideális termék nagy falakhoz és padlókhoz, jelentős mértékű ízületek csökkentésére. Ami a vastagságot illeti, a lapokat 9 mm vastag verzióban és 6 mm vastag verzióban állítják elő a nagyobb kezelhetőség érdekében.