Refin famintás porcelán gres burkolatok - floor-and-more

Famintás porcelán gres burkolatok

Refin famintás porcelán gres burkolat beltérre és kültérre a természetes anyagok kedvelőinek

A fa megjelenésű burkolat a beltéri és kültéri padlók egyik kulcstrendje, amely megragadja a természetes fa szépségét, és ötvözi azt a porcelán burkolatok tartósságával.
A famintás burkolat természetes megjelenésű, és a fa minden szépségét ötvözi a gres burkolat tartósságával, így bármely helyiségnek a keményfa elegáns megjelenését kölcsönözheti.

Termékek listája:

Tamashi

Canal Grande

Cortina

Plant

Mansion

Deck

Larix

Famintás porcelán gres burkolatok a természetes megjelenésért

A Refin famintás burkolatokhoz való megközelítése szembeszáll az elmúlt évek kortárs belsőépítészeti trendjeivel egy megújult anyagkereséssel, amelynek célja olyan fa megjelenésű porcelánburkolatok megalkotása volt, amelyek nem egyszerű reprodukciót, hanem a természetes anyagok igazi evolúcióját jelentik. Ennek eredménye a széles skálájú famintás gres burkolat kollekciók lettek, melyekben az anyag megújul és egyedi javaslatokkal gazdagodik.

Fahatású porcelán burkolatok beltéri és kültéri felhasználásra

A Refin famintás porcelán burkolatok kemény, nem porózus, kompakt kerámia testből készülnek, amely rendkívüli műszaki, mechanikai és esztétikai jellemzőkkel rendelkezik. A kerámiagyártás technológiai innovációja napjainkban lehetővé teszi olyan kerámia lapok gyártását, amelyek hűen tükrözik a természetes fa egyedi megjelenését. Ez a minőségi famintás porcelán padlólap a bel- és kültéri használatban egyaránt olyan esztétikai és érzékszervi jellemzőket hordoz, amit csak a valódi fa burkolat lenne képes megadni, még olyan környezetben is, amelyben a porcelán burkolat használata kétségtelenül előnyösebb, mivel kopásállóbb, ellenállóbb az időjárási és egyéb viszontagságokkal szemben, és legfőképpen könnyebben karban- és tisztántartható.

A Refin fahatású gres kőporcelán jellemzői

A vízállóság és a foltállóság, valamint a kopásállóság, az ütések és a törési igénybevétel a fahatású porcelánburkolatok fő előnyei, valamint a fával szemben tűzállóak és nem korhadnak el, így időtállóak is, továbbá még szélsőségesebb hatásoknak, időjárási viszonyoknak kitéve sem változnak. Ezen túlmenően a környezetre gyakorolt hatása is jobb, mivel a kerámia egy inert anyag, amelyet a természetben könnyen megtalálható nyersanyagok felhasználásával állítanak elő, így a Refin porcelán burkolatai környezetbarát választást nyújtanak.

A Refin famintás porcelán gres burkolatok kiemelkedő értékei és vizuális megjelenésük

Egyes kollekciókat az őket inspiráló faminták eredeti színtartománya és esztétikai vonzereje jellemez, mint a kocsánytalan tölgy a Deck kollekcióban; más kollekciók különböző típusú intarziákat vagy faméreteket gondolnak újra, mint a Mansion kazettás padlómintás burkolata. Aztán vannak olyan kollekciók, amelyek a felhasználás és a kezelés módja szerint értelmezik az anyag sokféle változatát: a Larixban a lécek természetes, frissen vágott vörösfenyőt reprodukálnak, és például kültéri használat esetén látható a természetes fa fényjátéka, amikor az árnyékolt területeken szürkéssé válik, míg kiegétté, amikor napfénynek van kitéve.

A porcelán burkolat az épület alapvető része, amely meghatározza mind a lakossági, mind a kereskedelmi helyiségek esztétikai stílusát. A padlóburkolatot az elérni kívánt végeredmény szem előtt tartásával, a beltéri egységek berendezéséhez igazodva érdemes megválasztani, hogy egységes, harmonikus hatást keltsünk. Felújítás, új padlózat készítése során széles választékból választhatunk gres burkolatot, így kialakíthatjuk személyes, egyedi stílusunkat a burkolatok, egyéb felületek és berendezések megfelelő kombinációjával.

Miért válassza a Refin fa mintázatú burkolatokat?

  • Vízállóság
  • Erős kopás- és karcállóság
  • Vegyszerekkel szembeni ellenállóság
  • Hajlítási ellenállás
  • Tartósság: idő és időjárás álló
  • Könnyű tisztíthatóság, nincs foltosodás
  • Hőállóság: Fagy és hősokk ellenállás
  • Környezetbarát