Refin fémhatású gres porcelán burkolatok - floor-and-more

Fémhatású gres porcelán burkolatok

Refin fémhatású gres porcelán burkolatok a modern indusztriális megjelenést keresőknek

Fémhatású porcelán kőlapok
A kerámiagyártásban történt fejlesztések lehetővé tették, hogy a kőlapok hihetően reprodukálják más anyagok vizuális esszenciáját, például a fémét is, rendkívüli realizmussal. A fémhatású porcelán burkolatok ezt az imitáció fogalmát emelik egy olyan dimenzióba, ahol a kerámia előkelő és stratégiai szerepet tölt be a tervezésben.

Termékek listája:

Foil

Stardust

Fémhatású gres porcelán burkolatok városi hangulathoz

A fémhatású porcelán burkolatok tökéletesen ötvözik a fémek kortárs vonzalmát és esztétikai sokoldalúságát, különböző textúrákkal és befejeződésekkel, a kőlapok kiváló technikai teljesítményével. Ez a sokoldalúság kiterjed az olyan környezetekre is, amelyek specifikus technikai és kopásállósági követelményeket támasztanak, ideértve a kültéri tereket is, biztosítva a tartósságot és az időjárás által okozott károk elleni ellenállást.

Fémhatású porcelán kőlap kollekciók

A Refin fémhatású kőlapjai különféle esztétikai megjelenéseket kínálnak, melyeket különféle fémek inspiráltak, a korrózott lemeztől a rozsdás felületekig, melyeket a rozsdás kinézetű porcelán burkolatok testesítenek meg. Minden kollekció egyedi értelmezéseket kínál, gazdagítva a kereskedelmi vagy lakossági belső tereket a modern, high-tech ipari hangulatú vagy vintage hatású belsőépítészeti trendekkel. A Refin innovatívan integrálta a fémhatású porcelán burkolatokat a Design Industry kollekció Stardust változatába, ahol a fémhatások harmonizálnak a márvánnyal, valódi eredményeket hozva létre, valamint a Foil sorozatban, mely az egyedi, kézzel kalapált karosszérialemezekből merít inspirációt.