Refin gyantahatású gres porcelán burkolatok - floor-and-more

Gyantahatású gres porcelán burkolatok

Refin gyantahatású gres porcelán burkolatok a kreatív és minimalista megoldásokhoz

A gyanta hatású porcelán burkolatok a folyamatos gyantafelületek ecsetelt, minimalistára vett felületeit értelmezik újra, a porcelán burkolatok kiváló technikai minőségével ötvözve.

A Refin gyantahatású burkolatok strapabíróak és hosszú élettartamúak, alkalmasak mindenféle alkalmazásra, beltérre és kültéri használatra egyaránt. A gyanta hatású porcelán gres burkolatok kiemelkednek az egyenes vagy néha szabálytalan anyagfelületekkel, melyek ecsetelt vagy felhőzött, váltakozó világos és sötét árnyalatokkal és fényes és matt hatásokkal, hasonlóan a gyanták esztétikai jellemzőihez. A Refin gyantahatású burkolatok azoknak ideálisak, akik kreatív, minimalista megoldásokat keresnek, és akik látványosságot és kifejezőerőt szeretnének adni a belsőépítészeti tereknek anélkül, hogy lemondanának a kerámia által kínált ellenállásról és praktikusságról.

Termékek listája:

Cera

Creos

Refin gyantahatású gres burkolatok felületi tulajdonságai

A nagyméretű gyanta hatású porcelán kőlapok lehetővé teszik ugyanazt a folyamatos felületi hatást, mint a gyantapadlók és falicsempék, mert minimálisan látszanak csak az illesztések, és fokozzák a felületek esztétikai hatását, ráadásul megkötések nélkül használhatók lakossági, kereskedelmi és közösségi környezetben is. A porcelán burkolatok környezetbarátak, biztonságosak és higiénikusak, mivel nem szabadítanak fel toxikus anyagokat, még tűz esetén sem; könnyen tisztíthatók, mert nem szívják fel a foltokat, és rendkívül ellenállnak a taposásnak, nyomásnak és karcolásnak, így tökéletesek még a nagy forgalmú környezetekben is.

Spatulált gyantahatású gres burkolat kollekciók

A Refin gyantahatású porcelán burkolatai, például a Creos kollekció, finoman mozgó és szabálytalan textúrákon keresztül értelmezik újra a gyanták egyedi esztétikáját, nagyméretű felületeket kínálva, melyek visszafogottak az aktuális eleganciájukban, praktikumot, higiéniát és hosszan tartó vonzerőt garantálva minden környezetben. A Creos mellé a Cera kollekció is csatlakozik, újraértelmezve a klasszikus gresburkolatokat a viasz lágy melegségével, kiszámíthatatlan grafikai mintázatot adva a belső építészeti tereknek.