Refin minimál dizájn porcelán gres burkolatok - floor-and-more

Minimál dizájn porcelán gres burkolatok

Refin minimál dizájn porcelán gres burkolat, a „tervező eszköz” a homogén felületek kedvelőinek

A Tervező eszköz belső építészeknek

 

A Refin minimál dizájn burkolata a Play egy igazán hatékony eszköz a homogén felületek kedvelőinek.

Színfelhő a tervezéshez: a kollekció visszafogott színskálája 6 gondosan kiválasztott, matt színből áll, mely segít az építészeti elemeket kihangsúlyozni nagy háttéren, kiemelve a geometriai formákat, egységes felületeket teremtve a helyiségben. A 6 szín semleges tónusú a nagyon világostól a nagyon sötétig, meleg és hideg árnyalatokkal. A tökéletesen egyszínű, homogén lapok egy speciális gyártási eljárással készülnek, amelyek mindenféle grafikai vagy mintahatást nélkülöznek.

A Play nagy táblaméretben is elérhető(120 x 278 cm-es, 6 mm-es vastagsággal), ezáltal hatékonyan megfelel minden projektkövetelménynek, padló- és falburkolatként egyaránt. A Play garantálja a nagy egyszínű felületek lehetőségét harmonikus vizuális eredménnyel és magas technikai minőségével kültéren is. A méreteket megnöveli a homogén burkolat a helyiségekben akár padló, falak vagy mennyezet egyszínű burkolásával: az eredmény igazán erőteljes hatású homogén, tág teret biztosít.

Termékek listája:

Play

A Play garantálja a nagy egyszínű felületek lehetőségét harmonikus vizuális eredménnyel és magas műszaki teljesítménnyel kültéri falcsempék esetében is.

Nélkülözhetetlen színpalettát kínáló gres burkolat kollekció, melyben minden szín más-más érzést közvetít. Merítsen ihletet, és alkossa meg saját történetét a Play gres burkolat harmonikus felületeivel, egyedülálló színpalettájával beltéren és kültéren egyaránt!

 

Magánházak és középületek külső homlokzatburkolataként is tökéletes megoldás, akár ragasztott, akár szellőztetett homlokzatról legyen szó. UV, víz és időjárásálló, könnyen tisztántartható, rendkívül tartós és ellenálló gres kerámia felület.