Refin márvány- és Kőhatású gres porcelán burkolatok - floor-and-more

Márvány- és Kőhatású gres porcelán burkolatok

Refin márvány-és kőhatású gres burkolatok az exkluzív megjelenést keresőknek

Márvány megjelenésű porcelán burkolat az exkluzív megjelenésért. Gondos kutatás, elemzés és megvalósítás: a Refin által kirajzolt útvonal kulcsfontosságú elemei az újrafelfedezett természetes anyagokhoz.

A márvány- és kőhatású porcelán burkolatok innovatív különbségei és egyedi jellemzői is rendszeres kutatáson és felfedezésen alapulnak. A márvány- és kőlelőhelyek felügyelete, a kőbányák felfedezése és a fejtési folyamatok újra minősítése egy állandó elkötelezettség, amely széleskörű kompetenciákból áll, és amely lehetővé tette a Refin számára, hogy a legexkluzívabb termékeket hozza létre.

Termékek listája:

Prestigio

Coquille

Primal

Sublime

Orobica

Prestigio Travertino

River

Blended

Prestigio Onyx

Pedra Azul

Blue

Risseu

Stardust

Tune

Flake

Kőhatású porcelán gres burkolatok

A kő a természet szimbolikája, masszív és ősi, mégis sokszínű és meglepő változatokban jelenik meg. Az ásványok világa végtelen gazdagságot kínál a kőhatású porcelán burkolatok létrehozásához: elismert esztétikai értékeket kínálnak, melyek magukba fogadják a kőanyagok vonzerejét, kombinálva ezt a porcelán burkolatok használatának gyakorlatiasságával.

A világ legszebb anyagaiból válogatva, a természet és az ember által létrehozott legjobbakból, a Refin több kőhatású gres burkolat kollekciót hozott létre, amelyekben az inspiráló anyagot porcelán kőlap változatban értelmezik újra, így lehetővé téve új megjelenések tervezését olyan belső projektekben, amelyek egyre inkább összekapcsolódnak, összevegyülnek a kültérrel.

A Refin porcelán gres burkolatok jellemzői

A porcelán kőlapok megtartják természetes és ökológiai jellegüket. Valóban a legjobb választás mind az ökológiai hatások szempontjából, mivel olyan nyersanyagokból készülnek, amelyek könnyen megtalálhatók, mind a porcelán gres burkolatok kivételes technikai teljesítménye szempontjából, mely egyedülálló a természetes kőben.

Fagyállóak, ellenállnak a vegyszerek és atmoszférikus hatások támadásainak, a kőhatású burkolat felületek ideális választások kültéri felhasználásra is, köszönhetően a 2 cm vastag greslap megoldásoknak, melyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy a teljesítményt, az esztétikát és a sokoldalúságot a kültéren is tökéletesen ötvözzék.

A Refin Kerámia által kínált kőhatású porcelán padlólapok széles és heterogén választéka magában foglalja a mészkövektől inspirált kollekciókat, mint például a Prestigio, Blended és Tune kollekciók, vagy azokat, amelyek jellemzők Dél-Olaszország területeire, mint például a Pietra Leccese a Poesia kollekcióból. Ezek mellett vannak olyan kollekciók, amelyeket más anyagok ihlettek, mint például az ardesia, melyet a Wide sorozatban modernizáltak, különböző típusú kvarc és üledékes kő, amelyek inspirálták például a Petrae és Tune kollekciókat, egészen a porfiritig, amely az új Pietra di Cembra kollekcióban tér vissza.

Márvány hatású gres porcelán burkolatok

A márvány már az ókori időktől kezdve alapvető szerepet játszott az építészeti és művészeti hagyományokban, köszönhetően vitathatatlan eleganciájának és egyedi kifejezőkészségének.
A márványhatású porcelán gres burkolatok ideális szintézisei a természet csodájának és az ember kiváló munkájának, aki sikeresen újrateremti azt, és ezt a porcelán kőlapok technikai teljesítményével kombinálja.

Ez a teljesítmény a porcelán burkolatok sűrű, üveges szerkezetéből származik, ami nem nedvszívó, és különösen ellenálló a foltokkal és vegyszerekkel szemben, így biztosítva, hogy könnyen tisztítható és bárhol használható, korlátok nélkül.

Márványhatású csempék és burkolatok: Ragyogó vagy matt, különböző árnyalatokban

A Refin márványhatású porcelán burkolatai újraértelmezik a legismertebb márványtípusok egyedi jellemzőit a kerámián, gondos kutatásnak köszönhetően, hogy kiemeljék a felületi mélyedéseket és a finom felületek csillogását. Az eredeti anyag időtlen szépsége keveredik a kőagyag tulajdonságaival, így modern vonzerővel rendelkező, elegáns lakberendezési megoldásokat hoz létre, amelyek egyúttal strapabíróak és praktikusak minden felhasználási területen.

A márványhatású gres porcelán burkolat kollekciók egyaránt választhatóak mind klasszikus környezetekbe, kisebb, hagyományos formákban, mind a modern privát vagy kereskedelmi terek karakteres bútorozásához, nagyméretű lapokkal is.

Felejthetetlen érzelmek a Refin márványhatású gres burkolat kollekcióból

A Refin az egyik ilyen kollekciót a Prestigio sorozatban interpretálta, amelyben fontos természetes márványokat kínál Olaszország és Európa leghíresebb kőbányáiból, optimalizálva a színskálát és az eredeti erezetet, időnként finomabb, máskor markánsabb, értékes csillogással. A márványhatású porcelán burkolat Prestigio kollekciója a klasszikus stílus megtesesítője, elegáns modern újragondolásban, többféle méretválasztékban, beleértve egészen nagyokat is, tökéletes választás a kortárs belsőépítészeti projektekhez.