Refin terrakotta porcelán gres burkolatok - floor-and-more

Terrakotta porcelán gres burkolatok

Refin terrakotta hatású porcelán gres burkolatok az olasz dizájn kedvelőinek

Terrakotta hatású porcelán kőlapok kültéri és beltéri használatra

Olaszország számos régiójában a vidéki építkezésekre jellemző kézműves agyagformák valójában modern hangnemben és nagy, modern méretekben, a terrakotta hatású porcelánlapok kollekcióiban elevenednek meg, amelyek lehetővé teszik a kézműves terrakottához hasonlóan esztétikus padlóburkolatok kifejlesztését, de a modern kerámiák tartós ellenállóképességével kombinálva.

Termékek listája:

Affrescati

Bricklane

A Refin terrakotta porcelán burkolatok tulajdonságai

A terrakotta megjelenésű porcelán burkolatok tökéletesek mind a hagyományos padlók rusztikus környezetben történő újraalkotásához, mind a modern tervezési projektekhez. A terrakotta megjelenésű padlólapok kültéren is használhatók, ahol a gres burkolatot előnyben kell részesíteni strapabíróságuk miatt, mivel fagyállóak és nem befolyásolják az időjárási körülmények, valamint beltéren is, köszönhetően a kőlapok nem porózus természetének, így ellenáll mindenféle piszkolódásnak és vegyi anyagnak, ezért nagyon könnyen tisztítható, nincs szükség semmilyen felületkezelésre viasszal vagy vízszigetelő termékekkel. A terrakotta megjelenésű porcelán burkolat ezért ideális választás azok számára, akik barátságos légkört kívánnak megidézni az elegáns anyagfelületeken keresztül, az időtlen varázslat meleg színeiben. A rusztikus vagy hagyományos környezetbe illesztett, vagy kortárs lakókörnyezetek és innovatív kereskedelmi vagy fogadóterek díszítésére használt terrakotta megjelenésű porcelánburkolatok sikeresen ötvözik a múltat a jelennel a retro stílusú belsőépítészeti projektekben.

A Refin terrakotta porcelán gres burkolat kollekciója

A Refin a Bricklane kollekcióját azon terrakotta megjelenésű porcelánburkolatoknak szentelte, amelyeket a híres londoni East End Brick Lane ihletett, az ipari és kézműves külvárosok újjászületésének szimbóluma, az új művészeti irányzatok otthona. Az Affrescati kollekció freskó kinézetű csempéivel a történelmet a szépséggel ötvözve, különleges színpalettájával hoz igazi olasz hangulatot a belső terekbe.