Refin üveg hatású porcelán gres burkolatok - floor-and-more

Üveg hatású porcelán gres burkolatok

Refin üveg hatású porcelán gres burkolat, üveg kerámialap – a ragyogó felületek kedvelőinek

Üveg hatású porcelán kőpadló

A kerámia és az üveg története távolról ugya, de egymásba fonódik, valamint a felhasznált nyersanyagok és gyártási folyamatok is sok tekintetben hasonlóak. Ezek az ember számára mindig is elbűvölő anyagok az évek során folyamatos technológiai és kreatív kutatásokat eredményeztek az anyagok és a design terén, létrehozva ezzel különleges, ragyogó felületeket, üveg hatású kőpadló megoldásokat.

Vetri, a Refin üveg ihlette kollekciója

Ilyen kutatás eredményeként fejlesztette ki a Refin üveg megjelenésű porcelán burkolat kollekcióját az üveg alapos tanulmányozása, az alapanyagok és a gyártási technológiák vizsgálatával, melynek célja, az üveg érzékszervi potenciáljának és a kerámia felületek dizájn szerepének maximalizálása. Ennek eredményeként és fejlett gyártási technológiájának köszönhetően eredeti, innovatív üveg megjelenésű felületeket hoztak létre különleges esztétikai és műszaki jellemzőkkel.

Termékek listája:

Vetri

A Refin Vetri üveg hatású porcelán kőlap kollekciója a kőlapok technológiai előnyeit az üveg különleges megjelenésével, fenséges ragyogásával ötvözi egy igazán egyedülálló termékben. A kőlapok ellenállóképességének, biztonságának, praktikumának és többirányú felhasználási lehetőségeinek páratlan jellemzőit emeli ki ez a kerámiakollekció, amely kifejezi az üveg egyedi és kettős természetét, átlátszatlan és átlátszó, robusztus és törékeny.

A csiszolt tükröződéseknek, a rajzos mélységeknek és a lágy, természetes árnyalatok palettájának köszönhetően a Refin üveg megjelenésű porcelánburkolataii az őket inspiráló anyag fényét meglepően élethűen közvetítik, fényességet és kifinomult eleganciát garantálva minden környezetben, modern lakóingatlanokban, kereskedelmi terekben.

A Vetri egy erős identitású kollekció: a széleket jelölő finom színvariációk soha nem látott mélységű és elegáns geometrikus hálós felületet alkotnak. A fényes felület tükrözi és kiemeli a fényt, különleges világosságot adva ezzel környezetének.